Event

Trends in Veiligheid 2021

Adaptieve organisaties houden Nederland veilig

 

Dinsdag 8 juni 15.30 – 17.00

 

Quantum computing, cyber security, artificial intelligence, informatie gestuurd werken (IGW) en natuurlijk innoveren, allemaal thema’s die actueel zijn voor uw werk in het (publieke) veiligheidsdomein. Hoe kunnen we al deze ontwikkelingen succesvol inzetten voor de maatschappij?

Erik Staffeleu (Senior Director Public Sector Capgemini Invent) zal het 11de Trends in Veiligheid rapport bespreken. Tevens zullen er 3 gasten uit het publieke (veiligheids)domein deelnemen aan de discussie. Namelijk, AnneJan Oosterheert (Sectorhoofd Dienst Informatie Organisatie), Jeroen van der Vlugt (CIO Ministerie van Defensie) en Hans de Vries (Directeur Nationaal Cyber Security Centrum).

Technologie heeft nu, nog meer dan eerder, mensen bijeen gebracht, samenwerking gefaciliteerd en bijgedragen aan het delen van creativiteit en informatie. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat ontwikkelingen die al een tijdje langzaam gingen, opeens een versnelling kregen door de urgentie die gevoeld werd.

Een middag die u niet mag missen als u werkzaam bent binnen het publieke veiligheidsdomein!

 

Agenda*:

  • Trends in Veiligheid 2021
  • Informatie Gestuurd Werken (IGW)
    • Spreker: AnneJan Oosterheert,  Sectorhoofd Dienst Informatie Organisatie
  • Organisatie en Innovatie
    • Spreker: Jeroen van der Vlugt, CIO Ministerie van Defensie
  • Cyber security
    • Spreker: Hans de Vries, Directeur Nationaal Cyber Security Centrum

De experts uit het veiligheidsdomein en die van Capgemini zullen ingegaan op bovenstaande onderwerpen, in lijn met het rapport, en hun visie delen.

* De webcast is een selectie van de onderwerpen uit het rapport. Het rapport zelf ontvangt u direct na de webcast met artikelen over onder meer: AI, de virtuele wijkagent, ketensamenwerking zonder gegevens te delen, ethiek, innovaties en quantum internet.
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met: Thomas de Klerk, Marketing Manager Capgemini Nederland, thomas.de.klerk@capgemini.com.

Registratieformulier

U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.