Expertise Carrière Over Capgemini Media & analisten Investeerders

Experts

Het dagelijks bezig zijn in het brede veiligheidsdomein met organisaties, processen, beleid, sturing, inrichting en zo verder, levert veel ervaring en een brede blik. In de ontwikkelingen die organisaties doormaken zien de experts parallellen en overeenkomsten, maar ook verschillen. Zij vinden dat de opgedane ervaring en inzichten gedeeld moeten worden en houden u dan ook graag op de hoogte van ontwikkelingen en hun visie.

Erik van den BergErik van den Berg Erik van de Berg is principal consultant bij Capgemini en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen in het crisigmanagementdomein.

Paul LengkeekPaul Langkeek Paul Lengkeek is managing consultant bij Capgemini en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen in het crisismanagementdomein.

Erik HoorwegErik Hoorweg Erik Hoorweg is vice president bij Capgemini Consulting en verantwoordelijk voor de sector openbare orde en veiligheid.

Peter KwantPeter Kwant Peter Kwant is principal consultant bij Capgemini en is gespecialiseerd in Cybersecurity programma's voor industrie en overheid. Tevens is hij een voormalig marineofficier.

Frank InklaarFrank Inklaar Frank Inklaar is senior consultant bij Capgemini. Hij richt zich op het toepassen van advanced analytics en artificial intelligence in het domein openbare orde en veiligheid.

Christian le ClercqChristian le Clercq Christian le Clercq is senior consultant bij Capgemini Consulting en richt zich specifiek op vraagstukken op het vlak van privacy, nationale veiligheid en crisismanagement.

Bart BikkersBart Bikkersr Bart Bikkres is senior consultant bij Capgemini Consulting en richt zich specifiek op vraagstukken op het vlak van privacy, nationale veiligheid en crisismanagement.

Evelien van ZuidamEvelien van Zuidam Evelien van Zuidam is werkzaam bij Capgemini Consulting als senior consultant en focust zich op de menselijke, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken in cybersecurity.

Kim van der VeenKim van der Veen Kim van der Veen is werkzaam bij Capgemini Consulting als consultant en focust zich vooral op het belang van de bewustwording van de mens in het kader van cyber security.

Jan Willem van DoornspeekJan Willem van Doornspeek Jan Willem van Doornspeek is senior consultant en informatieanalist bij Capgemini. Daarnaast is hij vanuit de CoE Oracle Paas group zeer actief bezig met Oracle Chatbot Technologie.

Sid B. DaneSid B. Dane Erik Staffeleu is managing consultant bij Capgemini en is Agile Coach, Scrum Master en Agile Project Manager.

Erik StaffeleuErik Staffeleu Sid B. Dane is bedrijfskundige, principal consultant en Head of Transformation Program Management. Hij is als veranderdeskundige actief in het veiligheidsdomein. Vooral het begeleiden van transformaties en het realiseren van zichtbare veranderingen is hun specialiteit.

Volken TimmermanVolken Timmerman Volken Timmerman is zelfstandig organisatie adviseur. Hij is als veranderdeskundige actief in het veiligheidsdomein. Vooral het begeleiden van transformaties en het realiseren van zichtbare veranderingen is hun specialiteit.

Gijs DaalmijerGijs Daalmijer Gijs Daalmijer is bestuurs- en veiligheidskundige en als consultant werkzaam bij Capgemini. Hij is actief op het gebied van openbare orde en veiligheid en biometrie.

Lieke SchepersLieke Schepers Lieke Schepers is criminoloog en als senior consultant werkzaam bij Capgemini. Lieke richt op vraagstukken in de openbare orde- en veiligheidsmarkt met een focus op Intelligence en digitale opsporing.

Martijn van de RidderMartijn van de Ridder Martijn van de Ridder is werkzaam bij Capgemini Insights & Data. Martijn is als principal consultant actief op het gebied van (Business) Intelligence, Big Data & Analytics met een focus op de openbare orde en -veiligheidsmarkt.

Esmé van EfferinkEsmé van Efferink Esmé van Efferink is senior consultant bij Capgemini. Als business analist binnen de publieke sector houdt zij zich bezig met het ontwerpen en verbeteren van bedrijfsprocessen, waarbij zij de focus legt op de veranderkant.

Josca SmallenbroekJosca Smallenbroek Josca Smallenbroek is senior consultant bij Capgemini Consulting. Zij focust zich op processen, procesverbetering en organisatievraagstukken binnen de publieke sector.

Christiaan EeninkChristiaan Eenink Christiaan Eenink is adviseur bij Capgemini. Hij richt zich op Identity & Access Management (IAM) processen en de aansluiting met IAM technologie binnen grote organisaties.

Peter SeelenPeter Seelen Peter Seelen is security architect bij Capgemini. Hij helpt organisaties met het inrichten van hun beveiliging, waarbij hij zich focust op Identity & Access Management (IAM) en Cloud Security.

Rob van GansewinkelRob van Gansewinkel Rob van Gansewinkel is security architect bij Capgemini. Hij richt zich op ondersteuning van organisaties bij het verbeteren van hun Cybersecurity organisatie, processen en techniek.

Ton SleweTon Slewe Ton Slewe is principal consultant bij Capgemini. Hij richt zich op cybersecurityvraagstukken bij publieke en private organisaties.

Sjoerd van VeenSjoerd van Veen Sjoerd van Veen is bestuurskundige en senior consultant bij Capgemini. Hij is als zodanig actief op het gebied van openbare orde en veiligheid en verdiept zich graag in vraagstukken rondom intelligence en technologische ontwikkelingen.

Thomas van het EndeThomas van het Ende Thomas van het Ende is bedrijfskundige en consultant bij Capgemini. Hij is als zodanig actief op het gebied van openbare orde en veiligheid en verdiept zich graag in vraagstukken rondom intelligence en technologische ontwikkelingen.

Melle van den BergMelle van den Berg Melle van den Berg is gespecialiseerd in cybersecurity en crisisbeheersing en is hoofdauteur van het onderzoek MKB en Cybersecurity uit 2015.

John SchagenJohn Schagen John Schagen werkt als programmamanager ZSM en Kwaliteit OM-Politie bij de Nationale Politie.

Karina RauhKarina Rauh Karina Rauh is managing consultant bij Capgemini Consulting. Zij focust zich in haar opdrachten op Programmatisch Netwerken binnen het sociaal- en veiligheidsdomein.

Martine MiddelveldMartine Middelveld Martine Middelveld is senior consultant bij Capgemini Consulting. Zij focust zich op ketensamenwerking en privacyvraagstukken binnen de publieke sector.

Martijn van RijnMartijn van Rijn Martijn van Rijn is managing consultant bij Capgemini en actief binnen het domein van openbare orde en veiligheid en richt zich op vraagstukken met betrekking tot digitale dienstverlening.

Onno WansinkOnno Wansink Onno Wansink is specialist op het gebied van Intake en Dienstverlening en werkt als product owner en projectmanager binnen de Nationale Politie.

Arnold van VelzenArnold van Velzen Arnold van Velzen is managing consultant bij Capgemini Consulting. Arnold houdt zich bezig met grote transformatieprogramma’s, met name in het veiligheidsdomein.

Eva MiltenburgEva Miltenburg Eva Miltenburg is managing consultant bij Capgemini Consulting. Eva richt zich op organisatievraagstukken met betrekking tot change management en samenwerking in het veiligheidsdomein.

Dana TiggelmanDana Tiggelman Dana Tiggelman is security en privacy consultant bij Capgemini Consulting. Zij is gespecialiseerd in cybersecurity en intelligence.

Tim WellsTim Wells Tim Wells is security analist bij Schiphol Group. Hij houdt zich bezig met de operationele veiligheid van alle processen binnen de terminals en de innovatie van veiligheid.

Margot HolMargot Hol Margot Hol is Business consultant bij Interpolis en doet ontwikkeling van preventiediensten.


Gebruikersvoorwaarden Social Media Guidelines Privacy Policy Juridische Informatie Neem contact met ons op