Live webcast

Trends in Veiligheid 2020

Live webcast: Samen Veilig

 
Innovatieve technologie houdt Nederland veilig

 
 

 

Quantum computing, cyber security, artificial intelligence, informatie gestuurd werken (IGW) en natuurlijk innoveren, allemaal thema’s die actueel zijn voor uw werk in het (publieke) veiligheidsdomein. Hoe kunnen we al deze ontwikkelingen succesvol inzetten voor de maatschappij zonder de ethische kant uit het oog te verliezen?

 

Erik Staffeleu (Senior Director Public Sector Capgemini Invent) zal het 10de  Trends in Veiligheid rapport en de toekomstvisie bespreken, met een specifieke focus op het publieke (veiligheids)domein. Johan Bac, algemeen directeur Reclassering Nederland, zal zijn visie delen op het publieke veiligheidsdomein o.a. over innovatie. Daarnaast zullen sprekers ingaan op een aantal specifieke thema’s uit het rapport en wordt de interactie aangegaan met het publiek.

 

Een middag die u niet mag missen als u werkzaam bent binnen het publieke veiligheidsdomein!


Agenda*:

  • Terugblikken op 10 jaar Trends in Veiligheid
  • Keynote van Johan Bac, algemeen directeur Reclassering Nederland
  • Reflectie op het onderzoek naar het veiligheidsgevoel van “de Nederlander”
  • Bespreken van de ontwikkelingen op het gebied AI & Informatie Gestuurd Werken en (cyber)security

 

* De webcast is een selectie van de onderwerpen uit het rapport. Het rapport zelf ontvangt u direct na de webcast met artikelen over onder meer: AI, fysieke & digitale beveiliging, burgerparticipatie, ethiek & innovaties en quantum security.

 

 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met: Thomas de Klerk, Marketing Manager Capgemini Nederland, thomas.de.klerk@capgemini.com.

 

Johan BacJohan Bac heeft gewerkt in de wetenschap, hij was rechterlijk ambtenaar in opleiding (bij rechtspraak, OM, politie), Officier van Justitie, Hoofdofficier van Justitie en directeur strafrechtketen. Sinds 1 juni 2018 is Johan algemeen directeur van Reclassering Nederland.

(Cyber)security

AI

Informatiegestuurd werken